Skip to main content

Rol en wals profiel meetsysteem

WMG is ontwikkelaar en producent van meetapparatuur voor nauwkeurige (0,001 mm.) geometrische meting van walsen, cylinders en rollen. WMG meetinstrumenten helpen fabrikanten en gebruikers bij kwaliteit en continu├»teit.

Ons assortiment is van mobiele en stationaire meet instrumenten, evenals talrijke speciale oplossingen, diensten en advies. Onze producten zijn wereldwijd bij klanten in diverse industrie├źn zoals de staal, aluminium, papier, druk, textiel, folie en voedsel industrie in gebruik.

Door voortdurende ontwikkeling en het uitvoeren van klant specifieke oplossingen zijn wij nu geworden tot technologie en wereldleider op het gebied van de rol en de cilinder profiel meet systemen.

WMG producten kunnen de volgende profielen en metingen worden gemeten: cilinder, conus, convexe en concave bombage, speciale vormen, CVC profielen, sag en rol positie. Ook holle binnen profiel geboord en gehoonde walsen en buizen,  runout, rondheid, concentriciteit en diameter.

Producten

Mobiele en stationaire meetinstrumenten van WMG zijn zeer nauwkeurige meetinstrumenten om de geometrie en de gemeten gegevens van de rollen en cilinders nader met de software te analyseren en te rapporteren.
Als u geen oplossing in ons productoverzicht vindt, neem dan contact met ons op. Wij adviseren u op elk gewenst moment.

Mobiele meetsystemen STATIONAIR OPGESTELDE MEETSYSTEMEN Meet-electronica en software Speciale meetoplossingen

Video